Nopea laihdutus

Ja se ei oikeastaan meinaa armotonta treenaamista sekä hirveää kalorinlaskentaa sekä jokaisesta herkuista, alkoholista ja löhöilystä kieltäytymistä! Laihdutus  tarkoittaa elämäntapojen kohtuullistamista ja sitä myötä nautinnon maksimointia. Katso täältä myöskin mukava liikuntamuoto laihdutuksen tueksi kalorikulutus liikunnassa. ja kaksi. Painoni nousi vahvasti, kuitenkin menin ja temmelsin aivan kuin muut ikäiseni.

Laihdutus

Eli aivan omanlainen aamiainen että jaksan herätä minkä aamu viideltä ja polkea 10km työmatkan. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmisen päivittäisestä ravinnosta saama energia vastaa päivittäistä energiankulutusta. Sekoittavat tunteet voivat vaikka estää sitä luontaista energiansaantia tasaavaa mekanismia toimimasta.

Jos haluat laihtua terveyden tähden ja elinvoiman lisäämiseksi, yritä listata mahdollisimman suuri määrä konkreettista asiaa, mitä uskot laihduttamisen tuovan sinulle — kuten esimerkiksi: “pystyn juoksemaan sekä hyppimään sikäli paljon/lujaa kuin haluan, nukun paremmin, reiteni eivät hinkkaa yhteen, pystyn solmimaan kevyesti kengännauhani, tulen helpommin raskaaksi, olen pirteämpi, voin paremmin ja olen terveempi, elän pidempään. Normaalipainoisessa naisessa onkin rasvaa 25 prosenttia.

Laihdutus

Koska herkuttelu jäi, halusin palkita itseni jotenkin, joten nykyaikainen hiustyyli, uudet vaatteet sekä kunkin 6:n kilon pudotuksen päästä hommattu Muumimuki auttoivat jaksamaan eteenpäin. Kumpikaan näistä tavoista yksinään ei toimi optimaalisesti, sen takia onkin tärkeää luoda kalorivaje käyttämällä molempia metodeja yhtäaikaa.

Äidin laihdutus

Itse en ymmärrä esimerkiksi fitnesskisailua, jotta mutta rääkätään kroppaa ihan hullun lailla. Ruumiimme ei oo siis pelkkä sielun taikka mielen kuljetusväline, ainoastaan olennainen ja erottamaton osa minuuttamme. Ikuisen laihduttajan perustapa onkin enimmäkseen kontrolloida ja pihdata aamun sekä aamupäivän syömistä. Homma on alkanut järkevöitymään vasta kun olenkin alkanut merkitsemään syömisiäni ja liikuntakertojani kalorilaskuriin.

Joku suolainen piirakka taikka tilalle suunniteltu on myös sallittu ruoka. Selitykset pois. tämä, että aliarvioi syömiensä ruokien määrän/koostumuksen, napostelee huomaamattaan aterioiden joskus, jättää tarkoituksella merkitsemättä jotakin mielestään ei-hyväksyttävää (suklaa, makeiset, alkoholi) sekä unohtaa koko asian, käyttää jotakin energiaa sisällään pitäviä valmisteita ruokien myös jne.

Isompi rasvamäärä elimistössä tarkoittaa ylipainoa. Siksi viimeiset löllökilot saattavat olla aivan uskomattoman sitkeässä. Monilla ylipainoisilla miehillä ja naisilla on harhakäsitys tästä kuinka merkittävästi vaaditaan kesäkunnon saavuttamiseksi.

Nopea laihdutus

Jo vuorokauden mittaan pikku hiljaa huitaisten nautitulla pikku välipalalla kuin suklaapatukalla, jäätelöllä, pasteijalla tai muulla leivonnaisella, sipsipussilla, suolapähkinöillä, virvoitusjuomapullollisella sekä parilla makkara-juustoleivällä käy energiaa helpostikin isompi määrä kuten kuluttaa, vaikka mulla onkin tunne, ettei oo syönyt mitään. Muista, jotta tavoitteenasi onkin opetella myös säännöllistä ateriarytmiä.

Vedenjuonti onkin varsin tärkeää, vaan tän merkitys vanhentuu laihduttaessa. Varsinkin alkuvaiheessa määrä laihtumisesta onkin liuosta. Runsas vedenjuonti lieventää laihduttamisessa. “musta laatikko” -menetelmällä.  Laihdutus onkin pitkä projekti, mikä vaatii pysyvien elämänmuutosten tekemistä, mutta silti toisaalta vaan pienien askelien ottamista.

Ne heikentävät myös oppimisja keskittymiskykyä. Parhaat laihdutusvinkit  Tilaa tehokkaimmat rasvanpolttajat ja laihdutustuotteet. Erilaisia dieettejä löytyy satoja, minkä johdosta niiden joukosta on vaikea löytää tätä oikeaa. Mikäli ruokailuvälit on liian pitkiä, nälkä voikin johtaa liian suurien annosten syömiseen suurelta osin, josta aineenvaihdunta taas häiriintyy ja tän seurauksena laihduttaminen vaikeutuu.

Toinen syy onkin myös tämä, että ruoka alkaa maistua paremmalta, eli tätä syödään mielellään lisää, kertoo synnytysten sekä naistentautien erikoislääkäri Teija Alanko. Kun tähän on päästy, neuvoo Woxnerud tekemään 10-20 minuutin lenkin jonka päivä. Hiero tätä useanlaisilla rasvoilla.

Nopea laihdutus

Hemmottele tätä ihanan pehmeillä vaatteilla. Miksi silloin määritellään riittävä kaloritaso laihdutusta varten? Tämän laskemiseen onkin monta tapaa, eräs yleisesti käytetyimpiä on kertoa laihduttajan paino kertoimella 22-26.

Lisää reippaasti ruokavalioosi liukenevaa kuitua esimerkiksi luontaistuotekaupoista saatavien chian siementen tai psyllium-kuidun (FIber Husk) muodossa. Ravitsemusterapeutti Anette Palssa näköisversioi, että kauneus on muualla kuin hoikkuudessa taikka rypyttömässä ihossa. Tärkein kasvojenkohotus on hymy, Anette Palssa muistuttaa. Kun se alkaa tuntua helpolta, pystyy päivittäisen kävelyn pituuden kasvattaa 30-40 minuuttiin.

Järkevä laihtuminen vaatii riittävästi ravintoa että ei elimistö hidastaisi aineenvaihduntaa, joten menisi kuuluisalle säästöliekille. Jos olet kasvissyöjä, syö raejuustoa, Quornia, soijaproteiinia vai tofua. Itse en ymmärrä esim. fitnesskisailua, jotta mutta rääkätään kroppaa aivan hullun lailla. Vesi ei ainoastaan puhdista elimistöä, vain edistää aineenvaihdunnan toimintaa ja joutuu mielen virkeänä.

Syön ihan normiruokaa ja herkuttelen ainoastaan viikonloppuisin. Muun muassa eri syistä johtuvat nestevaihtelut (= turvotus), elimistön “arvaamattomuus” (se ei aina luovuta rasvaa tasaisella päivävauhdilla) sekä lihasmassan hankinta “sekoittavat” vaa’an tulosta.