Sähkötupakka kauppoihin

Nikotiini ei oo kuitenkaan todistetusti tappanut ketään. Sen kuluttua vesi tiivistyy nesteeksi. Laki ei rajoita sähkötupakan käyttöä, höyryttely on sallittua myöskin tupakointikiellon alaisissa paikoissa. Tuotetta ei varsinaisesti mainosteta mitenkään tupakoinnin vähentämiseen hyödyllisenä aineena, vain sen terveydelliset vaikutukset normaaliin tupakkaan ovat kuitenkin huomattavia.

Ladattuasi akun voit kiinnittää tämän höyrystäjään sekä nestepatruunaan. Led-valon merkitys onkin osoittaa jotta atomisoija on aktiivinen sekä valoa käytetään myöskin ilmoittamaan muista sähkötupakan toiminnoista (kuten ylikuumenemissuoja sekä akun latauksen edistyminen). 2-4 sekuntia vaikuttaa monesti olevan aivan hyvä aika. Se olisi tappanut bisneksen. Minä olenkin todennut, että en pidä tupakan mausta, vain menthol onkin aivan kiva. Sellaista sähkötupakkaa ei oo keksitty, joka muistuttaisi yhtään todellista tupakkaa.

Sähkötupakka – vaara vai mahdollisuus?

Kaikki niistä aineista on olleet jo kymmeniä pitkään yleisessä käytännössä lääketeollisuudessa; esim. astmainhalaattoreissa sekä lääkehöyrystimissä, täten kyse on huomattavan hyvin tutkituista ja turvallisiksi todetuista ainesosista. Edut onkin silti niin hurjat että itse olenkin valmis näpräämään enemmänkin.

Sähkötupakka verkosta

Patruunan pidä sisällään onkin hiukan tavallisen savukkeen filtteriä muistuttava pumpulimainen polyesterivanu (engl. Niin ovat tehneet myöskin miljoonat suomalaiset ympäri maailmaa. Syyksi kutsutaan yleensä sähkötupakan sekä tupakan jopa samanlainen ulkonäkö sekä käyttötapa.

Laitteita on kahta eri tyyppiä. Ne ovat todennäköisesti pidemmällä tähtäimellä väliinputoajia, sillä säädettävän jännitteen akkurungot on halventuneet jo sikäli merkittävästi, niin että niitä onkin järkevämpi käyttää. Miten näin voikin olla sähkötupakka toimii? sähkötupakka tuottaa nikotiiniä sisältävää tapaisia mikä on vaarattomampaa kuten röökistä irtoava savu.

Aikaisemmat ristiiidat nikotiininesteiden maahantuonnissa johtivat lopulta oikeuden päätökseen, missä nikotiininesteiden ostaminen ETA-alueelta hyväksyttiin itsensä käyttöön. Vantaan käräjäoikeus hylkäsi syytteet helmikuussa 2011 ja Tulli palautti haltuun otetut nikotiinipatruunat -ja liuokset asiakkaille. Tämän tähden Tulli luovuttaa pysäyttämänsä sähkötupakkatilaukset heidän tilaajille. Monet kuitenkin voivat muistuttaa sähkötupakan samanlaiseksi kuten tavallinen kessu.

Sähkötupakka on halvempi!

Käytössä sähkötupakka käy lähes 80%:a halvemmaksi kuten tavallinen rööki (laskettu niin, että tupakoitsija röökata askin päivässä). Sähkötupakkaa saattaa käyttää jopa joissa tahansa. Uudelle höyryttäjälle on saletimmin tärkeää myös se, jotta laitetta on iisi käyttää, eivätkä sen käyttämisen opetteluun tartte käyttää paljoa aikaa.

Tästä syystä olemme valinneet tuotevalikoimaamme tuotteita minkä käytön oppii kaikki, ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tulee muistaa, jotta sähkötupakkaa käy verrata joka kerta suoraan normaali tupakkaan ja siihen nähden sähkötupakka ei ole vaarallinen! Sähkötupakka ei tietenkään oo myöskään terveellinen, vaan tämän sisältämä nikotiini on myrkky joka aiheuttaa verenpainetta, ja riippuvuutta.

Tämä sama myrkky löytyy vaikka myös kessusta sekä tulee muistaa, niin että tupakassa onkin myös n. 3000 muuta myrkkyä mistä yli 200 tuottaa tutkitusti syöpää. Sähkötupakka on vaihtoehto tupakoinnille. Sen pääperiaate onkin se, jotta tupakoitsija voi täytyy tupakan hyvät puolet vain päästä samalla eroon polttamisen aiheuttamista haitoista.

Sähkötupakka tilaaminen

Kannattaa lukea enemmän Sähkötupakan tilaamisesta Suomeen sekä tuolta löydät myöskin parhaan nettikaupan josta voit toisin sanoen e-savukkeita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ostaa. silloin kun ostat sähkötupakat EU:n sisältä on asia myös totaalisen lainmukaista eli ei ole mitään sekaannusta tästä että tullin pojat yllättäen sinulle soittelisivat ja kyselisivät että mitäs paketteja täällä oikein onkin teikäläisille tulossa.

Suosittelen hyvinkin lämpimästi kokeilemaan sähkötupakkaa, sikäli hyvä homma se on itselleni ollut. Ja kuin totesin sikäli se ostaminen internetistä on siis hyvinkin iisiä ja tavarat tulee perille todella sukkelaan. Eli ei muuta kun sähkötupakkaa tilaamaan ja vapottelu saattaa alkaa! Terve jälleen jokainen vapottelijat! Tässä tuli mieleen tällanen aihe kuten e-tupakan käyttäminen sisätiloissa.

Itse vapottelen kotona sisällä niin kuin tekee saletimmin moni muukin e-savukkeiden käyttäjä. Sen vuoksihan sähkötupakat juurikin onkin loistavia niin että he ei haise sikäli kuin perinteiset tupakat joten sisäkäyttö ei sisällä mitään haittoja. Nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa voit tilata ETA-alueelta Suomeen totaalisen lainmukaisesti. Helmikuussa 2011 Tulli otti haltuun sähkötupakkatilauksen, mikä johti Suomen ensimmäiseen sähkötupakkaoikeudenkäyntiin.

Tilaaja huomattiin silti syyttömäksi, siinä ostettu kerta-annos oli pieni sekä sellaiseen määrään ei olisi vaadittu lääkereseptiä. Tämän tuloksena Tulli onkin päättänyt olla puuttumatta ETA-alueelta tilattuihin sähkötupakkatuotteisiin, mitkä on hankittu itsensä käyttöön. Kertamäärät saavat vastata kolmen kuukauden annosta. Sähkötupakka laitteita ja muita osia voit siis ostaa myös ETA-alueen ulkopuolelta.

Sähkötupakka toiminta

Sähkötupakka aiheuttaa nikotiiniä sisältävää savun kaltaista minkä on vaarattomampaa kuten syöpäkääryleistä irtoava savu. sähkötupakka ei aiheuta muita aineita kuin nikotiinin. silloin kun jälleen rööki sisältävät 4000 myrkkyjä mistä yli 300 tutkitusti tuottaa kasvaimia. Tunnetuimpia näistä aineista ovat terva sekä häkä. Sähkötupakka siis jelppii ja nikotiinin puutteeseen, niin että tapa riippuvuuteen.

Apteekit joutuivat hiljattain tunnustamaan tän tosi asian minkä moni jo tiesivät, elikkä apteekin nikotiini korvaushoidot eivät ole niin tehokkaita kuin jota niiden onkin annettu tajuta olevan. Samalla lukemattomat tupakasta irti haluavat on saaneet helpotuksen sähkösavukkeesta.

Nesteet ovat erityisen tärkeä prosenttimäärä miellyttävää käyttökokemusta ja sitä kautta varsinaisen laitteen ohella olennainen prosenttimäärä sähkötupakan käyttämisen jatkuvuutta. Oikean maun ja vahvuuden löytäminen onkin verrattavissa perinteisen tupakanpolttajan merkkiuskollisuuteen jotakin tiettyä tupakkamerkkiä kohtaan.

Tuotteen voimakkuus onkin tärkeä juttu, vain täysin yhtä tärkeää onkin laitteen aromi ja joista tuote onkin valmistettu. Tuotteet tuotetaan joka kerta joko VG taikka PG pohjaisina taikka heidän sekoituksena. Näistä VG sallii pehmeämmät henkoset sekä se on nesteenä paksumpaa joten savun kaltaista muodostuu hitaammin. Vahvaan tupakkaan tai isoja määriä tupakoimaan tottuneelle VG voi olla vähän liiankin pehmeä.

Perinteisesti sähkötupakka mieltää ulkoisesti kessua, mutta nykyään noita rakennetaan monen muotoisia, sävyisiä ja kokoisia. Suurin ero ”analogiseen” savukkeeseen on se, niin että sähkötupakkaa ei polteta. Siinä onkin joko itse täytettävä vai valmiiksi täytetty nestefiltteri, joka päästää nesteen atomisoijaan ja muodostaa tapaisia imettäessä. Höyryn muodostamiseen käytettävästä nesteestä on olemassa eri makuisia ja vahvuisia versioita. Yleensä nestemmäinen aine koostuvat pääosin propyleeniglykolista tai glyseriinistä, jota onkin jatkettu vedellä sekä erilaisilla makuaineilla. Myös sähkötupakoista on olemassa eri valmistajilla omia mallejaan, mistä jotkut toimivat manuaalisesti (nappia on painettava) ja toiset automaattisesti imettäessä. Sähkötupakan akku ladataan yleisimmin USB-latausjohdolla.

Sähkötupakka on elektroninen savuke

Sähkötupakka onkin elektroninen, usein vain ei yleensä tupakkaa muistuttava härpäke, jonka koostuu akusta, atomisaattorista sekä ampullista. Sähköllä toimiva lämmityselementti tuottaa savun kaltaista, joka sekoittuu ampullista saatavaan nikotiiniin. Sähkötupakasta tuleva höyry osoittaa identtiseltä tupakansavuun verrattuna, sekä sähkötupakointi jäljittelee todella kovin tupakoinnintunnetta. Keski-Euroopassa usea onkin siirtynyt sähkötupakointiin uusien tupakointilakien myötä, ja ei olekaan harvinaista nähdä esim. Amsterdamin kahviloissa jengin polttelevan sitä höyryävää sähkötupakkaa.
Sähkötupakan keksi vuonna 2003 kiinalainen Hon Lik, jonka perusti keksintönsä ympärille yrityksen ja alkoi valmistamaan tätä uutta korviketta lessulle. Tämän jälkeen valmistajia on saapunut markkinoille useita, mutta kuitenkin pääosa jokaisesta sähkötupakoista tulee tältä samalta, alkuperäiseltä valmistajalta.

Tällä hetkellä kotimaassa voi myydä sähkötupakoita, vain niissä käytettäviä nikotiiniampulleja sekä nesteitä ei kotimaassa myydä voi, täten omat nesteensä täytyy tilaamaan ulkomailta. Tulli kielsi loppuvuodesta 2010 nikotiinituotteiden ostamisen Suomeen, vain pyörsi päätöksensä alkuvuodesta 2011. Nikotiinia saakin ostaa EU-maista itselääkinnällisiin tarkoitusperiin kolmen kuukauden tarpeisiin, enintään 42 milligrammaa, taikka patruunoita, jonka kerta-annos onkin enintään 10mg. Suurin määrä nikotiinipitoisia e-nesteitä myyvistä kaupoista sijaitseekin Iso-britanniassa. Yhdysvalloista sekä Kiinasta saa tilata sähkötupakkatarvikkeita, vaan ei nikotiinia sisältäviä tuotteita.
Sähkötupakan toimivuudesta röökaamisen lopettamisen välineenä sekä tän terveysvaikutuksista onkin ristiriitaisia tuloksia. Terveysviranomaiset on olleet huolissaan sähkötupakan höyryn mukana mahdollisesti tulevista tuntemattomista yhdisteistä, jotka voivat varastoitua elimistöön. Toisaalta sähkötupakassa mikään ei pala, elikkä terva, häkä ja näin 50 tupakassa kasvaimia aiheuttavaa yhdistettä jäävät saamatta. Tavallisessa tupakoinnissa nimenomaan savun messissä tuleva terva toimii nikotiinin viejänä keuhkoihin. Terva on myöskin isoin syöpäriskiä lisäävä savukkeiden palamisjäte, sillä terva tarttuu keuhkoja puhdistaviin värekarvoihin ja näin aiheuttaen rasitusta keuhkon pintakudokseen, mikä altistaa keuhkot pahanlaatuisille solumuutoksille. Sähkötupakassa höyry nikotiinin kuljettajana on siis syöpävapaa tapa viedä nikotiini elimistöön.

Brittiläisen tutkimuksen mukaan vaikka sähkötupakasta välittyi keuhkoihin yhtä huomattavasti nikotiinia kuten imettäessä sytyttämätöntä normaalia kessua. Se tutkimustulos sähkötupakan käyttäjien keskuudessa onkin kyseenalaistettu, sillä jotkin käyttäjät ovatkin höyryn messissä saaneet jopa niin huomattavasti nikotiinia, jotta on tunteneet olonsa huonovointiseksi.

Suurin ennakkoluulo viranomaisilla liittyy kysymykseen, tulisiko tämä keksintö luokitella vastaavaan kategoriaan nikotiinipurkan kanssa, joka tarkoitus onkin toimia vaihtoehtoisena nikotiininsaantilähteenä polttamista lopetettaessa, vai vaihtoehtoisena tupakkatuotteena nuuskan tapaan. Se onkin hidas kysymys myöskin sähkötupakkaa polttaville, sekä sitä valmistaville. Sähkötupakka onkin kiistämättä tehokkain keino lopettaa kessuttelu, mutta kyseessä onkin kuitenkin ainakin käyttäjien keskuudessa enemmälti polttamisen jatkamiseen soveltuva härpäke, mihin monet jääneet koukkuun siitä saatavien suurien nikotiinipitoisuuksien tähden.

Nyt voit siirtää polttamisen täysin uudelle tasolle sekä vaihtaa savukkeen sähkötupakkaan! Sähkötupakka onkin elektroninen laite, jonka emuloi kessua, vaikuttaa savukkeelta ja maistuu savukkeelle. Mutta tämä ei oo tupakka vaan jotain merkittävästi parempaa.

Sähkötupakka

Sähkötupakan osat kiinnitetään toisiinsa kätevästi kierteiden avustuksella, eivätkä heidän tunnistamisen täytyisi olla hyvin hankalaa. Suurin määrä on luonnollisesti akku. Akun lataaminen tapahtuu siten, niin että ruuvaat tämän laturiin kiinni, jonka taas asetat pistorasiaan. Akun päässä oleva LED-valo on latauksen aikana punainen ja muuttuu vihreäksi sen jälkeen jahka lataus onkin valmis. Ladattuasi akun saat kiinnittää sen höyrystäjään ja nestepatruunaan. Höyrystäjä onkin normaalisti laitteen pienin osa ja metallia, kun jälleen tankki on useimmiten muovista tuotettu.

Sähkötupakan vesihöyry vaikuttaa suussa täyteläiseltä, maistuu aromikkaalta sekä jättää suuhun raikkaan tunnelman. Uloshengitetty vesihöyry on kuin tupakan savua, vain se ei haise pahalle. Sähkötupakkaa voikin polttaa ilman nikotiinia taikka halutessaan nesteet voi hommata erivahvuisilla nikotiinipitoisuuksilla.

Sähkötupakka, eli e-savuke on tuollainen jokseenkin röökiä muistuttava härpäke, jonka melkein aina koostuu kolmesta osasta, eli akku, atomisoija sekä suukappale. Se ei käytä röökiä toimiakseen vain nikotiinia sisältävää nestettä, jota atomisoija höyrystää joko imiessä tai nappia painaen. Tämä ei altista passiiviselle tupakoinnille ympärilläsi olevia, ei pidä sisällään tervaa eikä häkää ja haitoissaan onkin tämänhetkisten tutkimusten mukaan ymmärtääkseni näin nikotiinipurkan luokkaa.

Itse vaihdoin totaalisen sähkösavukkeeseen varsin vaivattomasti. Kuukausi vaihdon jälkeen poltin kokeeksi pikkusikarin eikä se maistunut hyvältä. Olen vaikka seurannut toisten ”sekakäyttöä” sekä siihen on itänyt ajatus, että voisin neuvoa, kuinka sähkösavukkeella saadaan mahdollisimman ”autenttinen” vaikutelma sekä kokemus. Minulla oli tupakoitsemisen lopettamisaikomus ollu jo varsin vahva, mutta kuinka saada vähemmän motivoituneet siirtymään kokonaan? No tietenkin tarjoamalla vähintään yhtä hyvä tai parempi ”tupakointikokemus” höyrystämällä. Toinen motiivi onkin ollut löytää mahdollisimman edulliset vaihtoehdot laadun kuitenkin kärsimättä ja omaan käyttöön jotta muille suosituksina.

Nykyään ei tarvitse enää pelätä että saisi myöhemmällä iällä tupakoinnista johtuvan keuhkosyövän vai jonkun kurkunpäänsyövän sekä joutuisi jo kuusikymppisenä makaamaan jossain sairaalan letkuissa. Tokihan sitä joka tahansa syövän vai muun taudin joka kerta pystyy saada mutta nykyisin olen varsinkin minimoinut riskit niin että muidenkin yleisimmän vitsauksen elikkä keuhkosyövän välillä saisin.