Takki

No okei menin minä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Tosin toi pikainen omenavartaloinen sillä osoittaa ihan mummelilta Mitä isompi määrä tuijottelen takkia, sitä enemmän olenkin sen pitämisen kannalla. Piti siis löytää kangas mikä ei ime vettä kuten sieni, taikka tässäpä tapauksessa kuin vanha lakana. Erikoisominaisuudet, kuin tuulenkestävyys ja vettä hylkivä pinta, kiilto ja täyte, kuten lämmin untuva, näkyvät myöskin kukkarossa. Takki sopii hyvin nykyiseen sporttiseen ja hieman rock- tai grunge-henkiseen tyyliini, jonka on vuosi vuodelta kauempana entisestä office-lookista.

Loewe laittoi peliin tehosteväriksi sinistä sekä loi elegantin kokonaisuuden. Ero Eurooppaan taikka ees Ruotsiin ei oo enää niin suuri. silloin kun trenssistä aika jättää, on edessä kai jälleen tuskallinen, pitkä etsintä, jotta takkimarkkinat Suomessa ovatkin kehnot. Tämä ( www.takit.fi) onkin tehty minun päälle 🙂 Tuo valkoinen takki onkin täysin upea. Löytyy huomattavasti pitsipaitoja, vaan itse tykästyin siihen pitkähihaiseen mekkoon.

Takki

www.takit.fi/
Takin alalaitaa sanotaan (takin) helmaksi. Tuli mieleen myöskin David Bowie- levyni, jotka ensimmäinen poikaystäväni varasti. Ostin täksi talveksi Didriksonin Taylor-parkatakin mustana. Takit ovat äidinkin mielestä olleet huippuostos, silloin niitä onkin helppo kombinoi sikäli rentoon piha-asuun kuin siistimpäänkin menoon kaupungille.

Ja voihan rintaneulan tehdä kuitenkin Armanin tapaan itse huivista. Ihan jo senkin takia se oli hyvä saavutus. Materiaalit saatetaan nykyisin viimeistellä yksityiskohtaisesti kuvaprinttereillä ja laserteknologialla. Trenssit ovat nättejä ja joku mukavan näköinen kaulahuivi lahjoittaa sille kohtalolle lisäilmettä Viisastuin viimevuodesta senverran, jotta menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. Hillitymmistä väreistä tykkäävät voivat puolestaan verhoutua armeijan vihreään, laventeliin taikka suklaanruskeaan.

Saumoista täytyy löytyä kunnon liimaus. Myös uudenlaisia, laadukkaita merkkivaatteita pystyy löytää edullisesti nettipalstojen kaupataan -osioista ja nettikirpputoreilta. Näin löydät täydellisen luottokumppanin.

Takit netissä

Tärkeää onkin, että ei takki kinnaa lantiolta vyötärön korostaminen tikkauksilla vai vyöllä pääntie mielellään V Tiimalasivartaloinen välttää takin valinnassa poikkiraita- ja vahva ruutukuosi paksut, jäykät kankaat pieni pääntie pussimainen, puhallettu linja vahva A-linja, mikä kätkee vyötärön suora, muodoton linja rintava tiimalasi valitsee takin, missä ei oo rinnan kohdalla leveitä kauluksia, taskuja vai tikkauksia.

Tarkista mittasuhteet sekä leikkaukset. Siihen saakka kantsii tapahtua tutustumassa Herttoniemen Outlet 6 -liikkeeseen, johon viemme kaikki edellisten kausien samplet sekä isommat erät tuotteita.