Konjak

On muutoin muitakin vatsassa turpoavia kuituja. Konjak onkin markkinoiden ainut laihdutustuote, mikä kaikilla ainesosilla on EU:n vahvistamat terveysväitteet. Vesiliukoisesta glucomannan-kuidusta tuotetaan melkein kalorittomia nuudeleita – ja oikeastaan tehokkaita laihdutusvalmisteita.

estää makean ja rasvasen ruuan himoa. Kuidut eivät imeydy tehokkaasti elimistöön sekä sen takia he nopeuttavat vatsan toimintaa ja ehkäisevät suolistovaivoja. Liikakiloista onkin yllättävän harmittava jälkeen eroon varsinkin, jos tähtäimenä on pysyvä muutos ruokailutavoissa sekä ruokailutottumuksissa. Siinä ei oo lähes lainkaan kaloreita ja kuidun osa on korkea. Kasvin kuivattu mukula sisältää näin 45 % glucomannan-kumia.

Konjakit

Maanantaina oli Zumba, Strip Cabaret keskiviikkona sekä torstaina crosstrainer ja TerveSelkä kehon huoltoa. Glucomannan saapui Aasiasta Suomeen. lisäksi konjak pitää sisällään verensokeria tasapainottavaa kromia. Yhdessä verensokeria tasapainottavan kromin kanssa Konjak onkin varsin tehokas ravintolisä painonpudotukseen sekä ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin. Konjak on myös painonhallintatuote, minkä sisältää EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaisen määrän laihduttavaa glucomanna-kuitua.

Konjakit

Sen vuoksi se käy monella tapaa käytettäksi. Konjakia otetaan 2 tablettia isohkon vesilasillisen kera noin puoli tuntia aikaisemmin ateriaa kolmasti päivässä. Ennen ateriointia nautittu konjak-glucomannan-kuitu täyttää vatsaa sekä pienentää tän jälkeen nautitun ravinnon määrää, koska vatsa täyttyy vähemmällä.

Glucomannan onkin eri puolilla Aasiaa viljeltävän konjak amorphophallus -kasvin juurimukulasta saatava kuitu. Se kaloriton luonnonkuitu sitoo itseensä valtavan merkittävästi vettä. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina sekä tavallista makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Juuri siitä syystä Konjak on vakuuttanut myös terveydenhuoltoalan ammattilaiset.

Konjakin läpi laihduttajan onkin helpompaa vähentää päivittäistä energiansaantiaan ja hallita syömistään jahka olo käy kylläiseksi pienemmillä, kohtuullisen kokoisella ja vähemmän energiaa sisältävillä ruoka-annoksilla. Konjak tablettien sisältämä kromi helpottaa jo muutamassa päivässä makeanhimoa ja epäterveellisten välipalojen nauttimista aterioiden välillä.

Konjak-laihdutusvalmiste on kehitetty heidän kahden vaikuttavan ainesosan yhteisvaikutukseen.

Comments are closed.