Nopea laihdutus

Ja se ei oikeastaan meinaa armotonta treenaamista sekä hirveää kalorinlaskentaa sekä jokaisesta herkuista, alkoholista ja löhöilystä kieltäytymistä! Laihdutus  tarkoittaa elämäntapojen kohtuullistamista ja sitä myötä nautinnon maksimointia. Katso täältä myöskin mukava liikuntamuoto laihdutuksen tueksi kalorikulutus liikunnassa. ja kaksi. Painoni nousi vahvasti, kuitenkin menin ja temmelsin aivan kuin muut ikäiseni.

Laihdutus

Eli aivan omanlainen aamiainen että jaksan herätä minkä aamu viideltä ja polkea 10km työmatkan. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmisen päivittäisestä ravinnosta saama energia vastaa päivittäistä energiankulutusta. Sekoittavat tunteet voivat vaikka estää sitä luontaista energiansaantia tasaavaa mekanismia toimimasta.

Jos haluat laihtua terveyden tähden ja elinvoiman lisäämiseksi, yritä listata mahdollisimman suuri määrä konkreettista asiaa, mitä uskot laihduttamisen tuovan sinulle — kuten esimerkiksi: “pystyn juoksemaan sekä hyppimään sikäli paljon/lujaa kuin haluan, nukun paremmin, reiteni eivät hinkkaa yhteen, pystyn solmimaan kevyesti kengännauhani, tulen helpommin raskaaksi, olen pirteämpi, voin paremmin ja olen terveempi, elän pidempään. Normaalipainoisessa naisessa onkin rasvaa 25 prosenttia.

Laihdutus

Koska herkuttelu jäi, halusin palkita itseni jotenkin, joten nykyaikainen hiustyyli, uudet vaatteet sekä kunkin 6:n kilon pudotuksen päästä hommattu Muumimuki auttoivat jaksamaan eteenpäin. Kumpikaan näistä tavoista yksinään ei toimi optimaalisesti, sen takia onkin tärkeää luoda kalorivaje käyttämällä molempia metodeja yhtäaikaa.

Äidin laihdutus

Itse en ymmärrä esimerkiksi fitnesskisailua, jotta mutta rääkätään kroppaa ihan hullun lailla. Ruumiimme ei oo siis pelkkä sielun taikka mielen kuljetusväline, ainoastaan olennainen ja erottamaton osa minuuttamme. Ikuisen laihduttajan perustapa onkin enimmäkseen kontrolloida ja pihdata aamun sekä aamupäivän syömistä. Homma on alkanut järkevöitymään vasta kun olenkin alkanut merkitsemään syömisiäni ja liikuntakertojani kalorilaskuriin.

Joku suolainen piirakka taikka tilalle suunniteltu on myös sallittu ruoka. Selitykset pois. tämä, että aliarvioi syömiensä ruokien määrän/koostumuksen, napostelee huomaamattaan aterioiden joskus, jättää tarkoituksella merkitsemättä jotakin mielestään ei-hyväksyttävää (suklaa, makeiset, alkoholi) sekä unohtaa koko asian, käyttää jotakin energiaa sisällään pitäviä valmisteita ruokien myös jne.

Isompi rasvamäärä elimistössä tarkoittaa ylipainoa. Siksi viimeiset löllökilot saattavat olla aivan uskomattoman sitkeässä. Monilla ylipainoisilla miehillä ja naisilla on harhakäsitys tästä kuinka merkittävästi vaaditaan kesäkunnon saavuttamiseksi.

Comments are closed.