Sähkötupakka ilmainen datalähde

Jos jälleen haluat jotakin persoonallisempaa niin valintasi onkin e-sikari (DSE-701, Joye301, RN-4062…) tai e-piippu (DSE-601, KR-608, Joye307…). Tutkijat ovatkin silti löytäneet näistä muun muassa jäänestoaineita, jotka ovatkin ihmiselle haitallisia aineita. Kannattaa siis joka kerta varmistaa, onko sähkötupakan polttaminen sallittua sekä sanoa kanssaolijoille, joista onkin kyse.

Patruunan sisällä onkin hiukan tavallisen savukkeen filtteriä muistuttava pumpulimainen polyesterivanu (engl. Nyrkkisääntö on tämä, jotta mitä suurempi patteri onkin, sitä kauemmin tämä kestää. Puhdistusmetodeja on useita, ja jokainen löytää saletimmin mieleisensä sekä tehokkaimmaksi katsomansa. Uskonkin, niin että pari yrittäjä lähtee tälle tielle.

Minulle on tultu eräässä ravintolassa sanomaan, niin että muutoin saisit käyttää sähkötupakkaa, mutta se saattaisi aiheuttaa kysymyksiä toisissa asiakkaissa. Lääkealan turvallisuus- sekä kehittämiskeskuksen Fimean (entinen Lääkelaitos) mukaan sähkötupakkavalmistetta vai tuotteessa käytettävää patruunaa onkin pidettävä reseptilääkkeenä, jospa nikotiinin annosmäärä koko lääkkeessä ylittää 0,42 grammaa vai kerta-annoksessa 10 mg (yksi patruuna).

Sähkötupakka leviää niin laajaan käyttöön, jotta kohta tätä ei voi enää kieltää, pelkää siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi. Jos nikotiinia onkin erään rajan yli, sen takia tarvitaan lääkelain mukainen lupa. Eikä sekään aiheuta vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva “tupakka”, tunnettu myöskin nimillä Sähkötupakka tai sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille ja muille nikotiinituotteille. Muussa tapauksessa esimerkiksi eGo-C -sarja sekä monipuolinen kokoelma makuja ois paras ratkaisu.
Sähkötupakassa käytettävä liuos onkin normisti propyleeniglykoli-pohjainen. Onko sähkötupakan käyttö vaikeaa? Sähkötupakan käyttö on varsin iisiä. Nestettä siirtyy ampullista automaattisesti höyrystäjään ja joko imaisun vaikutuksesta tai nappia painamalla kuumennus käynnistyy . Sähkötupakka ei ole tupakkalain mukainen tupakkatuote, eikä tupakkalain tupakointikiellot noin ollen päde Sähkötupakan käyttämiseen.

Keneltä hankkia sähkötupakka?

Hyvä uutinen lompakollesi on, niin että sähkötupakka todellakin on paljon halvempi käytännössä kuin perinteinen rööki. Tupakointi vaikuttavat myös esimerkiksi Nykyään jokaisella tupakoitsijalla on mahdollisuus vaihtaa klassinen kessu sähkötupakkaan. Edut on silti sikäli hurjat jotta itsekin olen valmis näpräämään enemmänkin. Myytävänä on pelkkää PG- taikka VG-nestettä, vahvaa nikotininestettä, PG vai VG, pitoisuus yleensä 5 % ja makuaineita.

Sähkötupakka onkin reippaan yksinkertainen sähköinen härpäke.

Comments are closed.