Sähkötupakka täytyy sallia

Honkanen muistuttaa, että tupakkalaki pätee sähkötupakoihin vaan mainontakiellosta. Useimmat silti haluavat lopulta testata toisiakin laitteita ja eri aromeja sekä tässäpä kohtaa sähkötupakka voikin muuttua kalliimmaksi vaihtoehdoksi. Totuus tottakai onkin se, niin että sähkötupakan höyry pitää sisällään monilla ihmisillä nikotiinia, vaan totta on myös sekin, että samalla siitä puuttuu tuhannet myrkky-yhdistelmät, jotka tavallisista tupakista löytyy.

Sähkötupakka kauppa

Automaattinen, imaisulla käynnistyvä toiminnallisuus on mahdollista laitteessä olevan pienen mikrofonin taikka ilmanpainesensorin sekä laitetta ohjaavan mikrosirun ansiosta. Mikään tutkimus ei oo todennut, että sähkötupakka olisivat vaarallista. Olen ostanut näitä Englannista hintaan 3,99 £ kahden kappaleen pakkauksessa joten yhden Budin hinta onkin noin kaksi,5 €.

Akkujen kapasiteetit vaihtelevat 100mAh melkein 1200 mAh. Tämän sivun merkitys on mahdollisimman helppolukuisesti tutustuttaa ensikertalainen siihen upeaan keksintöön. Nikotiinittomia tuotteita pystyy ostaa mistä päin maailmaa tahansa. Tärkeää onkin, ettet jätä noita esimerkiksi kotiin latautumaan ja lähde itse ulos. Minä en ymmärrä myöskään nikotiininesteiden kieltoa. Litiumakun nimellisjännite on 3,7 volttia. Sähkötupakka ei aiheuta hajuhaittoja ympäristölle.

silloin kun imet sähkötupakkaa, voit sisääsi vesihöyryä, jonka voit puhaltaa ulos kuten savukkeiden savua. THL ei oo laitoksena ehdottanut sähkötupakan kieltämistä. Suuhun tuleva suulakeosakin vaihtelee kessusta riippuen, vaihtoehdot ovat yleensä pyöreä taikka litteä suulake. Tyyppinumeroinnissa kaksi ensimmäistä numeroa merkitsee akun halkaisijaa sekä kaksi seuraavaa pituutta millimetreissä, lopussa nolla ei mitään.

Sähkötupakka saitteja

Jos nikotiinia on erään rajan yli, siihen tarvitaan lääkelain mukainen lupa. Sähkötupakkaa ja nikotiinipatruunoita ei saattaa tilata Suomesta. Sähkötupakka onkin perinteistä polttamista merkittävästi terveellisempi vaihtoehto.

Sähkötupakka

Vesihöyry ei oo savua, täten tän polttaminen onkin vaaratonta sivullisille henkilöille sekä ennen kaikkea syöpäkäärylettä haitattomampi vaihtoehto käyttäjälle itselleen. Tuotetta kokeilleet toisaalta jälleen ovat jopa järjestäen todenneet sen tehokkaimmaksi keinoksi lopettaa tupakointi. Laadukkaiden merkkien akut kestävät käytännössä vuosia.

On mahdollista, jotta sähkötupakkaa käytetään porttina tupakkatuotteisiin. Vahvaan tupakkaan vai isoja määriä tupakoimaan tottuneelle VG pystyy olla hieman liiankin pehmeä. Laadukkaita aloituspaketteja (starter kit) saa juuri nyt näin 60-80 eurolla postikuluineen esimerkiksi Englannista. Hauskana yksityiskohtana sähkötupakan ”tulipää” joten ledi palaa yleensä punaisena kun tuotetta imee, muistuttaen näin perinteistä tupakkaa.

Sähkötupakka maksuton tietolähde

Sähkötupakka onkin suunniteltu näyttämään mahdollisismman merkittävästi samalle kuten tavallinen tupakka.

Comments are closed.