Sähkötupakka ilmainen datalähde

Jos jälleen haluat jotakin persoonallisempaa niin valintasi onkin e-sikari (DSE-701, Joye301, RN-4062…) tai e-piippu (DSE-601, KR-608, Joye307…). Tutkijat ovatkin silti löytäneet näistä muun muassa jäänestoaineita, jotka ovatkin ihmiselle haitallisia aineita. Kannattaa siis joka kerta varmistaa, onko sähkötupakan polttaminen sallittua sekä sanoa kanssaolijoille, joista onkin kyse.

Patruunan sisällä onkin hiukan tavallisen savukkeen filtteriä muistuttava pumpulimainen polyesterivanu (engl. Nyrkkisääntö on tämä, jotta mitä suurempi patteri onkin, sitä kauemmin tämä kestää. Puhdistusmetodeja on useita, ja jokainen löytää saletimmin mieleisensä sekä tehokkaimmaksi katsomansa. Uskonkin, niin että pari yrittäjä lähtee tälle tielle.

Minulle on tultu eräässä ravintolassa sanomaan, niin että muutoin saisit käyttää sähkötupakkaa, mutta se saattaisi aiheuttaa kysymyksiä toisissa asiakkaissa. Lääkealan turvallisuus- sekä kehittämiskeskuksen Fimean (entinen Lääkelaitos) mukaan sähkötupakkavalmistetta vai tuotteessa käytettävää patruunaa onkin pidettävä reseptilääkkeenä, jospa nikotiinin annosmäärä koko lääkkeessä ylittää 0,42 grammaa vai kerta-annoksessa 10 mg (yksi patruuna).

Sähkötupakka leviää niin laajaan käyttöön, jotta kohta tätä ei voi enää kieltää, pelkää siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi. Jos nikotiinia onkin erään rajan yli, sen takia tarvitaan lääkelain mukainen lupa. Eikä sekään aiheuta vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva “tupakka”, tunnettu myöskin nimillä Sähkötupakka tai sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille ja muille nikotiinituotteille. Muussa tapauksessa esimerkiksi eGo-C -sarja sekä monipuolinen kokoelma makuja ois paras ratkaisu.
Sähkötupakassa käytettävä liuos onkin normisti propyleeniglykoli-pohjainen. Onko sähkötupakan käyttö vaikeaa? Sähkötupakan käyttö on varsin iisiä. Nestettä siirtyy ampullista automaattisesti höyrystäjään ja joko imaisun vaikutuksesta tai nappia painamalla kuumennus käynnistyy . Sähkötupakka ei ole tupakkalain mukainen tupakkatuote, eikä tupakkalain tupakointikiellot noin ollen päde Sähkötupakan käyttämiseen.

Keneltä hankkia sähkötupakka?

Hyvä uutinen lompakollesi on, niin että sähkötupakka todellakin on paljon halvempi käytännössä kuin perinteinen rööki. Tupakointi vaikuttavat myös esimerkiksi Nykyään jokaisella tupakoitsijalla on mahdollisuus vaihtaa klassinen kessu sähkötupakkaan. Edut on silti sikäli hurjat jotta itsekin olen valmis näpräämään enemmänkin. Myytävänä on pelkkää PG- taikka VG-nestettä, vahvaa nikotininestettä, PG vai VG, pitoisuus yleensä 5 % ja makuaineita.

Sähkötupakka onkin reippaan yksinkertainen sähköinen härpäke.

Sähkötupakka on halvempi!

Käytössä sähkötupakka käy lähes 80%:a halvemmaksi kuten tavallinen rööki (laskettu niin, että tupakoitsija röökata askin päivässä). Sähkötupakkaa saattaa käyttää jopa joissa tahansa. Uudelle höyryttäjälle on saletimmin tärkeää myös se, jotta laitetta on iisi käyttää, eivätkä sen käyttämisen opetteluun tartte käyttää paljoa aikaa.

Tästä syystä olemme valinneet tuotevalikoimaamme tuotteita minkä käytön oppii kaikki, ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tulee muistaa, jotta sähkötupakkaa käy verrata joka kerta suoraan normaali tupakkaan ja siihen nähden sähkötupakka ei ole vaarallinen! Sähkötupakka ei tietenkään oo myöskään terveellinen, vaan tämän sisältämä nikotiini on myrkky joka aiheuttaa verenpainetta, ja riippuvuutta.

Tämä sama myrkky löytyy vaikka myös kessusta sekä tulee muistaa, niin että tupakassa onkin myös n. 3000 muuta myrkkyä mistä yli 200 tuottaa tutkitusti syöpää. Sähkötupakka on vaihtoehto tupakoinnille. Sen pääperiaate onkin se, jotta tupakoitsija voi täytyy tupakan hyvät puolet vain päästä samalla eroon polttamisen aiheuttamista haitoista.

Sähkötupakka tilaaminen

Kannattaa lukea enemmän Sähkötupakan tilaamisesta Suomeen sekä tuolta löydät myöskin parhaan nettikaupan josta voit toisin sanoen e-savukkeita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ostaa. silloin kun ostat sähkötupakat EU:n sisältä on asia myös totaalisen lainmukaista eli ei ole mitään sekaannusta tästä että tullin pojat yllättäen sinulle soittelisivat ja kyselisivät että mitäs paketteja täällä oikein onkin teikäläisille tulossa.

Suosittelen hyvinkin lämpimästi kokeilemaan sähkötupakkaa, sikäli hyvä homma se on itselleni ollut. Ja kuin totesin sikäli se ostaminen internetistä on siis hyvinkin iisiä ja tavarat tulee perille todella sukkelaan. Eli ei muuta kun sähkötupakkaa tilaamaan ja vapottelu saattaa alkaa! Terve jälleen jokainen vapottelijat! Tässä tuli mieleen tällanen aihe kuten e-tupakan käyttäminen sisätiloissa.

Itse vapottelen kotona sisällä niin kuin tekee saletimmin moni muukin e-savukkeiden käyttäjä. Sen vuoksihan sähkötupakat juurikin onkin loistavia niin että he ei haise sikäli kuin perinteiset tupakat joten sisäkäyttö ei sisällä mitään haittoja. Nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa voit tilata ETA-alueelta Suomeen totaalisen lainmukaisesti. Helmikuussa 2011 Tulli otti haltuun sähkötupakkatilauksen, mikä johti Suomen ensimmäiseen sähkötupakkaoikeudenkäyntiin.

Tilaaja huomattiin silti syyttömäksi, siinä ostettu kerta-annos oli pieni sekä sellaiseen määrään ei olisi vaadittu lääkereseptiä. Tämän tuloksena Tulli onkin päättänyt olla puuttumatta ETA-alueelta tilattuihin sähkötupakkatuotteisiin, mitkä on hankittu itsensä käyttöön. Kertamäärät saavat vastata kolmen kuukauden annosta. Sähkötupakka laitteita ja muita osia voit siis ostaa myös ETA-alueen ulkopuolelta.

Sähkötupakka on elektroninen savuke

Sähkötupakka onkin elektroninen, usein vain ei yleensä tupakkaa muistuttava härpäke, jonka koostuu akusta, atomisaattorista sekä ampullista. Sähköllä toimiva lämmityselementti tuottaa savun kaltaista, joka sekoittuu ampullista saatavaan nikotiiniin. Sähkötupakasta tuleva höyry osoittaa identtiseltä tupakansavuun verrattuna, sekä sähkötupakointi jäljittelee todella kovin tupakoinnintunnetta. Keski-Euroopassa usea onkin siirtynyt sähkötupakointiin uusien tupakointilakien myötä, ja ei olekaan harvinaista nähdä esim. Amsterdamin kahviloissa jengin polttelevan sitä höyryävää sähkötupakkaa.
Sähkötupakan keksi vuonna 2003 kiinalainen Hon Lik, jonka perusti keksintönsä ympärille yrityksen ja alkoi valmistamaan tätä uutta korviketta lessulle. Tämän jälkeen valmistajia on saapunut markkinoille useita, mutta kuitenkin pääosa jokaisesta sähkötupakoista tulee tältä samalta, alkuperäiseltä valmistajalta.

Tällä hetkellä kotimaassa voi myydä sähkötupakoita, vain niissä käytettäviä nikotiiniampulleja sekä nesteitä ei kotimaassa myydä voi, täten omat nesteensä täytyy tilaamaan ulkomailta. Tulli kielsi loppuvuodesta 2010 nikotiinituotteiden ostamisen Suomeen, vain pyörsi päätöksensä alkuvuodesta 2011. Nikotiinia saakin ostaa EU-maista itselääkinnällisiin tarkoitusperiin kolmen kuukauden tarpeisiin, enintään 42 milligrammaa, taikka patruunoita, jonka kerta-annos onkin enintään 10mg. Suurin määrä nikotiinipitoisia e-nesteitä myyvistä kaupoista sijaitseekin Iso-britanniassa. Yhdysvalloista sekä Kiinasta saa tilata sähkötupakkatarvikkeita, vaan ei nikotiinia sisältäviä tuotteita.
Sähkötupakan toimivuudesta röökaamisen lopettamisen välineenä sekä tän terveysvaikutuksista onkin ristiriitaisia tuloksia. Terveysviranomaiset on olleet huolissaan sähkötupakan höyryn mukana mahdollisesti tulevista tuntemattomista yhdisteistä, jotka voivat varastoitua elimistöön. Toisaalta sähkötupakassa mikään ei pala, elikkä terva, häkä ja näin 50 tupakassa kasvaimia aiheuttavaa yhdistettä jäävät saamatta. Tavallisessa tupakoinnissa nimenomaan savun messissä tuleva terva toimii nikotiinin viejänä keuhkoihin. Terva on myöskin isoin syöpäriskiä lisäävä savukkeiden palamisjäte, sillä terva tarttuu keuhkoja puhdistaviin värekarvoihin ja näin aiheuttaen rasitusta keuhkon pintakudokseen, mikä altistaa keuhkot pahanlaatuisille solumuutoksille. Sähkötupakassa höyry nikotiinin kuljettajana on siis syöpävapaa tapa viedä nikotiini elimistöön.

Brittiläisen tutkimuksen mukaan vaikka sähkötupakasta välittyi keuhkoihin yhtä huomattavasti nikotiinia kuten imettäessä sytyttämätöntä normaalia kessua. Se tutkimustulos sähkötupakan käyttäjien keskuudessa onkin kyseenalaistettu, sillä jotkin käyttäjät ovatkin höyryn messissä saaneet jopa niin huomattavasti nikotiinia, jotta on tunteneet olonsa huonovointiseksi.

Suurin ennakkoluulo viranomaisilla liittyy kysymykseen, tulisiko tämä keksintö luokitella vastaavaan kategoriaan nikotiinipurkan kanssa, joka tarkoitus onkin toimia vaihtoehtoisena nikotiininsaantilähteenä polttamista lopetettaessa, vai vaihtoehtoisena tupakkatuotteena nuuskan tapaan. Se onkin hidas kysymys myöskin sähkötupakkaa polttaville, sekä sitä valmistaville. Sähkötupakka onkin kiistämättä tehokkain keino lopettaa kessuttelu, mutta kyseessä onkin kuitenkin ainakin käyttäjien keskuudessa enemmälti polttamisen jatkamiseen soveltuva härpäke, mihin monet jääneet koukkuun siitä saatavien suurien nikotiinipitoisuuksien tähden.

Nyt voit siirtää polttamisen täysin uudelle tasolle sekä vaihtaa savukkeen sähkötupakkaan! Sähkötupakka onkin elektroninen laite, jonka emuloi kessua, vaikuttaa savukkeelta ja maistuu savukkeelle. Mutta tämä ei oo tupakka vaan jotain merkittävästi parempaa.