Sähkotupakka auttaa

Jotkin myyjät myöntävät myös tälle ajalle toimintatakuun. Nikotiinituotteita saa jo kaupata ruokakaupoissa, niin miksi onkin näin ihmeessä Suomalaiset verkkokauppiaat ja kauppiaat eivät voi myydä niikotiininesteitä sähkötupakoihin, vain kuluttajien täytyy tilata ne ulkomailta.

Yhdessä Smoking Everywhere-nikotiinipatruunassa havaittiin dietyliglykolia, joka onkin myrkyllinen yhdiset. Sähkötupakan käyttäminen onkin tehty tupakoitsijalle varsin helpoksi. Tuote emuloi tavallista syöpäkäärylettä, vain tätä ei sytytetä, se ladataan erillisessä tuotteessa. Idea onkin yksinkertainen sekä varsin vanha, sillä sähkötupakan ajatusta hahmoteltiin jo 1960-luvulla.

Sähkötupakka ei taida olla noin haitallinen

Atomisaattori höyrystää sähkötupakoinnissa käytettävän nesteen. Sähkötupakan käyttäminen mieltää merkittävästi normaalin röökin käyttöä. Jos sähkötupakassasi ei oo nappia onkin versiosi imaistavaa mallia. Mitä isompi kapasiteetti, sitä enemmän sähkötupakasta voi henkosia yhdellä latauskerralla. Meillä on Suomessa ollu periaatekanta, että emme mielellämme haluaisi markkinoille lisää nikotiinituotteita nykyisten lisäksi. Oma käsitykseni onkin siis melko vahvasti se niin että sähkötupakan sisältämät riskit sekä juuri siis terveysriskit on hyvin vähäisiä jospa näitä nykyään siiten on ollenkaan.

Miksi LED vilkkuu pitkään? LED valo vilkkuu pitkään jos akku onkin nimenomaan loppumassa. sähkötupakka – uusi apu tupakoinnin lopettamiseen. Sille pitäisi myöskin hankkia sille kohtalolle tarkoitettuja höyrystimiä, elikkä VG onkin vaan lisärasite, mielestäni. Sähkötupakan käyttöä julkisilla paikoilla koskevat kiellot eivät liity mitenkään turvallisuustekijöihin.

Käytännössä kaikissa sähkötupakoissa onkin ladattavat akut, vaihtelu tulee enimmäkseen akun koosta sekä sitä myöten akkukestosta. Varsin tyypillinen sekoitussuhde onkin esimerkiksi PG onkin synteettisesti tuotettua ja VG saadaan kasveista. Sähkötupakan esiaste kehitettiin jo vuonna 1963, jolloin Herbert A. He on myöskin epätietoisia sähkötupakoinnin laillisuudesta sekä tästä, seuraako tämän sallimisesta jonkinlaista sanktioita. Olisi mielenkiintoista tietää, miten reippaan he höyrystyvät täten eivät tukkisi Budia.

Sähkötupakka kauppa lista

Laitteesta imutetaan tapaisia, jonka silloin puhalletaan ulos kuten savukkeiden savu. Näinollen tämä pystyy olla juuri ”se juttu” mikä laastareilla tai purkalla epäonnistunut tarvitsee. Toisaalta viranomaiset kertovat, jotta tupakoinnin kustanukset on vuositasolla jo 1,5 – 2 miljardin euron luokkaa. Höyrystäjä on yleensä ottaen tuotteen pienin prosenttimäärä sekä metallia, jahka taas ampulli on melkein aina muovista tuotettu.

Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen on törmännyt useaan ottesseen kysymykseen saako sähkötupakkaa ostaa Suomesta.

Sähkötupakka – vaara tai positiivisuus?

PG puolestaan on nesteenä ohuempaa ja se muodostaa höyryä nopeammin saaden tämän tuntumaan “ärhäkämmältä” kurkussa. Tämä tarkoittaisi, niin että nykykäytäntö, missä sähkötupakan nikotiininesteet tilataan internetistä EU:n alueelta, ei enää onnistuisi. Se koostuu kolmesta pääosasta, mitä on patteri, patruuna ja höyrystäjä. Voit valita erimakuisia tupakoita mitkä jäljittelevät eri tupakkamerkkejä tai voit iloita muun muassa kahvin, vaniljan, mansikan, limen, suklaan tai vaikka mentholin mausta.

Höyrystäjä onkin normisti tuotteen pienin määrä sekä metallia, jahka taas cartomizer onkin melkein aina muovista tuotettu. Sähkötupakka on ainoa tupakoinnin lopettamiseen tarkoitettu keino minkä tarjoaa myöskin tupakoimisen tunnelman./ Kaiken tämän lisäksi sähkötupakointi on halvempaa kuin tupakanpoltto. Sitä ainetta käytetään normaalisti elintarvikkeissa ja kosmetiikkatuotteissa.

Savuttomat rööki sekoitetaan monesti elektronisiin savukkeisiin. Sähkötupakointi voi hieman laskea tavallisten tupakan kulutusta, vain tämä ei se pakosti suurta muutosta nikotiininkäyttöön. Nesteitä on saatavilla erimakuisia sekä -vahvuisia versioita.

Tämä ei sentään meinaa, niin että he maistuisivat pahalta. Jos näet sähkötupakassasi napin, onkin kyseessä manuaalinen malli, sekä jos nappia ei oo näkyvillä, onkin kyseessä automaattimalli. Sähkötupakan  suosio on muutaman käynnissä olevan vuoden aikana kasvanut merkittävästi. Joka kolmas tupakkasairaus, sydän- ja verisuonitauti johtuu syöpäkääryleistä. Akku lahjoittaa sähkösavukkele virtaa.

Jostain syystä jopa kaikki normaalin savukkeen paksuiset akut ovatkin automaattisia. Tuotteessa onkin ainoastaan nikotiiniä, mitä vapautuu suukappaleen läpi, täysin kuin tupakoitaessa. Toisessa kanteessa käsiteltiin Pohjois-Rhine-Westphalian terveysministeriön 16.12.2011 julkaisemaa lehdistötiedotetta, jossa varoitettiin kauppiaita myymästä nikotiinia sisältäviä nesteitä rangaistuksen uhalla, ellei niitä ole lääkehyväksytty.

Nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa saattaa kuitenkin tuoda sekä ostaa ulkomailta. Mikään tutkimus ei oo todennut, niin että sähkötupakka olisi vaarallista. Sähkötupakan toimivuudesta tupakoinnin lopettamisen välineenä ja sen terveysvaikutuksista onkin ristiriitaisia tuloksia. Sähkötupakka on mahtava tuote, silloin tupakoitsijan ei tartte luopua tavastaan, mutta pystyy tuprutella jatkossa vailla myrkyllisiä kemikaaleja ja pahan hajuista hengitystä.