Kenen valmistajan takki tämä onkaan?

Se onkin aivan ihana! Löysin tämän vieläpä erittäin edullisesti ruotsalaisesta verkkokaupasta. Miesten muodista inspiraation saaneesta takkivalikoimasta löytyy ja maalaisromanttisia jakkuja niin että nuorekkaita oversize-mallisia päällystakkeja, kuten kipparitakki. Pidennä käyttöikää Nahka on luonnonmateriaali, joka säilyy oikein hoidettuna pitkään. Toivottavasti tästä jutusta käsitettiin olevan iloa sekä hyötyä ees jollekin ja itsekin etenkin tän jutun tekemisen kuluttua olen hieman isompi määrä innoissani syksyn tulosta.

Onko etiketin mukaista riisua pikkutakki tarvittaessa pois? Onko muuta huomioitavaa? Oli pieni välikohtaus vaateostoksilla. Pitsi, pitsi, pitsi Pitsi jatkaa siis todella vahvana myöskin syys- sekä talvimuodissakin. / http://www.takit.fi / . Tämä onkin kummalla tavalla reippaan lämmin mutta kun tarvitaan, mutta ei kuitenkaan koskaan liian kuuma. Minulla käsitettiin olevan suuri määrä vuotta kaunis samettijakku, joka kankaassa oli huonekalukankaita muistuttava kasvikuvioinen hillitty kuosi (ruskea, vihreä, musta).

Takki / http://www.takit.fi / blogi

Miikan tyyny (Familon Ultra-tikkityyny) onkin korkea ja napakka, aikamoinen tiiliskivi, mutta henkilö onkin pitänyt tästä todella paljon. Lanka on hieman tweed. Valitse takki, mikä nahka onkin pehmeää ja mattapintaista. Vatsa sekä rintakehä kastuivat normaalisti ensimmäisinä. Nahkatakki on parhaimmillaan kuin nätti ystävä: pehmeä vain jämäkkä. Mikäli ylä- sekä alavartalon ero onkin pieni, päärynä pystyy käyttää myös lantion yläpuolelle jäävää takkia.

Viimein se löytyi, punainen villakangastakki! Niitä on ollut kaikkialla, vain väärän kokoisina, sävyisenä, hintaisena ja epäesteettisillä napeilla/hihoilla/helmoilla varusteltuina. Tämä kestää huonosti kastumista, joten käsittele takki vettä hylkivällä suoja-aineella.

En selvästikään oikein osaa poseerata, joten saatte manteli-innoittuneen kaksikasvoisen mallin. Trendi käy näkymään erityisesti takkimuodissa, vain näytöslavoilla nähtiin myös leveä punttisia housuja, muhkeita neuleita ja muutaman koon liian suuria paitoja. Trenssissä saattaa myöskin olla irroitettava vuori. Farkkuhaalarit ovat tehneet uutta tuloaan jo muutamana syyskautena ja tänä vuonna he valloittavat täydellä teholla. Lisäksi mallistossa on molempia kankaita sikäli kauluspaitoina, vöinä, reppuina ja melkein sukkien kuosina..

Tässä takit.fi/ Fashion Unitin tarjoilema kurkistus uusiin trendeihin, olkaa hyvä! Värit tuovat alkavan syksyn ja vuoden vaatemuotiin yllätyksiä, sillä tänä vuonna murrettujen, perinteisten syysvärien rinnalla nähdään myöskin kesäpukeutumisesta tuttuja kirkkaita värejä, kuten turkoosia ja pinkkiä ja kuluneena kesänä hitiksi noussutta oranssia. Kaulakoruissa onkin nopea ketjut ja ne ovatkin hyvin kaulanmyötäisiä.

Kurkkaus mielitietyn kaappiin voi pelastaa huonon vaatepäivän. Syksyn pimeneviin iltoihin sopivat jota parhaiten rohkeat värivalinnat. Rohkeimmat trendikokeilijat voivat hankkia jopa jenkkityylisen topatun baseball-takin. Polvipituus sopii kaikille vartalotyypeille.